Emmastraat 15, Den Haag

verkocht

Emmastraat 15, Den Haag

Details

Transfer

Status
verkocht
Admission
in overleg
VVE checklist
niet aanwezig

Construction

Residence sort
appartement
Number of floors
3
Residential layer
1
Quality
normaal
Construction shape
bestaande bouw
Construction period
-1906
Open porch
nee
Current destination
woonruimte
Maintenance inside
redelijk
Maintenance outside
redelijk tot goed
Insulation
gedeeltelijk dubbel glas

Energy

Hot water
c.v.-ketel

Surfaces and content

Living area
214 m²
Outdoor area
11 m²

Layout

Number of rooms
8
Number of bedrooms
5

Outdoor space

Location
aan rustige weg en in woonwijk

Storage space

Parking
openbaar parkeren en parkeervergunningen

Description

Op letterlijk steenworp afstand van de Theresiastraat met haar ruime en afwisselende eetgelegenheden- en winkelaanbod mooi licht en met heel veel potentie fraai gelegen drielaags bovenhuis met een woonoppervlakte van ca 214 m2 !

Indeling:
Entree, halletje met meterkast (4 groepen), vloertegels van ... Read more

Op letterlijk steenworp afstand van de Theresiastraat met haar ruime en afwisselende eetgelegenheden- en winkelaanbod mooi licht en met heel veel potentie fraai gelegen drielaags bovenhuis met een woonoppervlakte van ca 214 m2 !

Indeling:
Entree, halletje met meterkast (4 groepen), vloertegels van marmer, radiator en bergruimte onder de trap, binnentrap naar 1e verdieping.

Eerste etage:
Overloop met tochtseparatie, toegang tot de woon-eetkamer ensuite met aan de eetkamer, grenzende serrekamer, ruime eenvoudige keuken met keukenblokje, originele schouw en (vaste) kasten, toilet met fontein en karakteristiek raampje, voorzijkamer met vaste kast. De originele te restaureren plafonds hebben een hoogte van ca 3.30 meter.

Tweede etage:
Gang met (tocht)separatie, 2e toilet, eenvoudige ruime badkamer met ligbad, vaste wastafel, (hoofd)slaapkamer met twee vaste kasten, toegang tot een heerlijk groot en over de volle breedte van de woning gesitueerd zonnig balkon op het zuidwesten. Tweede slaapkamer van eveneens goed formaat met vaste kast en deur naar voorzij(slaap)kamer met vaste kast.

Derde etage:
Afsluitbare trap met bovenkwart naar mede dankzij een drietal lichtkoepels lichte en geheel bevloerde zolderetage verdeeld in twee ruimtes met kastruimte, direct zicht op de fraaie kapconstructie, twee radiatoren, opstelplaats van de Nefit TopLine HR II (bouwjaar 2015) en deur voor onder andere toegang tot het dak.

Bijzonderheden:
- Mooie lichte en ruime bovenwoning verdeeld over drie etages welke geheel intern gerenoveerd dient te worden,
- Goed gelegen ten opzichte van meerdere uitvalswegen, de Theresiastraat en “Laan van NOI”, het Haagse Bos en in de directe nabijheid van het Centraal Station van Den Haag,
- Originele details aanwezig, onder andere suiteseparatie op de eerste etage, lijsten- en ornamentenplafonds, glas-in-lood,
- Gedeeltelijk dubbel glas, voorramen 1e en 2e etage voorzien van renovatieglas (Van Ruysdael)
- Eigen grond
- Oudersdoms- en asbestclausule van toepassing
- Bouwkundig rapport op aanvraag beschikbaar
- VVE wordt geactiveerd

Location

Contact